Smiley s-a întâlnit cu studenţii din Galaţi. ”Să aveţi curajul să greşiţi, dar, ca să reuşiţi, faceţi ceva!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley alături de studenţii gălăţeni Foto: UGAL
Smiley alături de studenţii gălăţeni Foto: UGAL

În fiecare an, sub genericul „Cum m-am recrutat? Poveşti cu mine şi despre tine”, compania CGS (Computer Generated Solutions) organizează campanii motivaţionale în centrele universitare din România, în cadrul cărora facilitează întâlnirea studenţilor cu câte o vedetă.

Anul acesta, vedeta aleasă este Andrei Tiberiu Maria-alias Smiley, evenimentul de la Galaţi având loc marţi, 16 aprilie, în  Aula Magna a Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi, ce s-a dovedit neîncăpătoare pentru elevii şi studenţii care au dorit să participe la întâlnirea cu preferatul lor.

Au fost două ore de discuţii interactive, în care îndrăgitul solist, compozitor, producător, prezentator şi actor a povestit despre încercările şi provocările de la începutul carierei, despre munca ce se ascunde în spatele succesului său, despre copilăria sa, despre etapele pe care le-a parcurs până astăzi, a răspuns cu răbdare şi umor numeroaselor întrebări din sală, a dat autografe şi a făcut fotografii cu fanii săi gălăţeni.

„Am fost pasionat de muzică de mic, întotdeauna mi-a plăcut să distrez oamenii, să-i fac să se simtă bine, de unde şi porecla mea, Smiley. Nu mi s-a spus Smiley pentru că zâmbesc foarte mult, ci pentru că îi fac pe alţii să zâmbească şi, câteodată, să şi râdă. (…) Ceea ce vă pot recomanda eu este să faceţi lucruri în viaţă, să aveţi curajul să greşiţi, o să greşiţi sigur,  o să o daţi în bară, or să vă iasă lucruri, n-or să vă iasă lucruri, dar, ca să reuşiţi, faceţi ceva!”, le-a spus Smiley celor prezenţi.

A fost o întâlnire caldă, vedeta interacţionând cu toţi cei care au dorit să nu rateze şansa de a se afla în preajma sa.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite