Se reiau cursurile în grădiniţele, şcolile şi liceele din municipiul Galaţi. În judeţ, şcolile rămân închise şi miercuri. Din seara de marţi revine viscolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Gerul se mai domoleşte în zonă, aşa că autorităţile au decis să redeschidă şcolile din municipiu de miercuri, iar cele din judeţ de joi. În privinţa stării drumurilor, Prefectura a informat că se lucrează la deblocarea a trei segmente de drum judeţean (DJ242D Băneasa – Suceveni, DJ242E Băneasa - Roşcani – Oancea, DJ253 Umbrăreşti - Cudalbi –Băleni).

Mica vacanţă prilejuită de gerul Bobotezei se apropie de final pentru elevii din municipiul Galaţi.

Având în vedere prognoza meteorologică şi starea drumurilor, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis marţi, 10 ianuarie 2017, să se menţină suspendate cursurile în unităţile de învăţământ din judeţ şi miercuri, 11 ianuarie, cu excepţia municipiului Galaţi, unde, în  grădiniţe, şcoli şi licee cursurile se vor desfăşura în regim normal.

În ceea ce priveşte starea şoselelor, Prefectura Galaţi a informat că la ora 14,00 se lucra la deblocarea a trei segmente de drum judeţean (DJ242D Băneasa – Suceveni, DJ242E Băneasa - Roşcani – Oancea, DJ253 Umbrăreşti - Cudalbi –Băleni), iar pe  DJ254 Iveşti – Călmăţui se circulă pe un singur sens.

Judeţul Galaţi se află în continuare astăzi sub avertizarea Cod portocaliu de ger, iar în intervalul 10 ianuarie, ora 21.00 – 11 ianuarie, ora 21.00 sub Cod galben de ninsori viscolite. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite