Râpă de la Oţelul Galaţi este anunţat titular în această seară, contra Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Râpă, unul dintre jucătorii propuşi de Oţelul Naţionalei mici
Cornel Râpă, unul dintre jucătorii propuşi de Oţelul Naţionalei mici

Fundaşul Cornel Râpă şi mijlocaşul Ionuţ Neagu au fost convocaţi de selecţionerul Emil Săndoi la lotul "Under 21" al României pentru partidele cu Anglia din play-off-ul de calificare la Campionatul European, ediţia 2009-2011, al cărui turneu final va fi găzduit de Danemarca. Râpă este anunţat printre titulari, în timp ce Neagu va lua loc pe banca de rezerve.

Naţionala de tineret a României, antrenată de Emil Săndoi, se află în faţa celui mai important test al ei.

Tricolorii mici trebuie să treacă de Anglia, într-o dublă manşă, dacă vor ca la anul să fie prezenţi la turneul final găzduit de Danemarca. Primul hop, diseară la Norwich (21.30, Dolce Sport), pe o arenă arhiplină.

CITEŞTE ŞI:

Oţelul Galaţi este la putere în Liga I

Sălăgeanu, fotbalistul de la Oţelul, a fost scăpat de patima jocurilor de noroc de către Grigoraş şi Marius Stan

Dacă va izbuti să elimine Anglia la „baraj", atunci România va ajunge pentru a doua oară la un turneu final dedicat echipelor de tineret. Prima prezenţă a fost în 1998.

N-am câştigat niciodată în Anglia

Anglia şi România U-21 s-au întâlnit până acum de cinci ori, „tricolorii mici" învingând o singură dată, 4-0 în 1980 la Ploieşti, în preliminariile CE 1982. În Anglia am pierdut de două ori cu 0-3 şi am remizat o dată 1-1, într-un amical în 2007. Un alt meci, disputat la Braşov, s-a terminat 0-0.

Doar 900.000 de români pot vedea meciul în direct

Meciul tur al barajului CE 2011 „Under 21", dintre Anglia şi România, programat azi, de la ora 21.30, va fi transmis în direct de Dolce Sport. Acest post TV, care a început să emită în luna septembrie a acestui an, poate fi recepţionat doar de către cei 890.000 de abonaţi ai platformei Romtelecom Dolce. Revanşa are loc marţi, 12 octombrie, la Botoşani, şi va putea fi urmărită la nivel naţional pe TVR 1.

Programul „barajelor"

Aseară

Islanda - Scoţia 2-1

Elveţia - Suedia 4-1

Astăzi

Cehia - Grecia 17.00

Italia - Belarus 19.00

Anglia - România 21.30-DOLCE SPORT

Mâine

Olanda - Ucraina 20.00

Spania - Croaţia 22.30

* Meciurile retur se vor juca la 11 şi 12 octombrie

** Naţionala Danemarcei este calificată din oficiu, în calitate de ţară-gazdă a turneului final de anul viitor (11-25 iunie).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite