Râpă a revenit la Naţionala mică. Săndoi: " Cornel e un jucător profesionist, va evolua cu aceeaşi determinare ca la prima echipă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Săndoi
Emil Săndoi

Emil Săndoi este convins că fundaşul Cornel Râpă va evolua la tineret cu aceeaşi determinare, chiar dacă în ultima perioadă evoluase constant la prima reprezentativă a României.

"Mă bucură revenirea lui Râpă la tineret, pentru că el a fost în ultimul timp convocat la prima echipă. Indiferent la ce echipă naţională este convocat, este foarte important ca el să joace. Cornel e un jucător profesionist, va evolua cu aceeaşi determinare ca la prima echipă. E posibil să joace în aceeaşi echipă şi Râpă şi Gabi Matei de la început. Depinde de modul în care se vor prezenta la antrenamente. Poate unul dintre ei o să joace fundaş stânga", a spus Emil Săndoi.

Înaintea amicalului cu Bulgaria, selecţionata de tineret va disputa şi o partidă amicală cu Alro Slatina. "Vineri vom disputa un joc la Slatina cu echipa ALRO Slatina, iar sâmbătă plecăm în Bulgaria. Mi-aş dori să avem evoluţii bune în cele două amicale, pentru a putea aborda meciurile din această toamnă cu un moral bun", a afirmat Săndoi. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite