Primăria se pregăteşte pentru caniculă. Unde sunt amplasate punctele de prim-ajutor din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In Galaţi vor fi 10 puncte de prim ajutor in caz de caniculă.
In Galaţi vor fi 10 puncte de prim ajutor in caz de caniculă.

Punctele de prim-ajutor devin operaţionale atunci când se instituie cod portocaliu de caniculă şi rămân active pe toată durata avertizării meteorologice de temperaturi excesive şi disconfort termic. În cadrul punctelor de prim-ajutor, oamenii vor beneficia de apă, aer condiţionat şi asistenţă medicală.

Primăria municipiului Galaţi este pregătită să activeze punctele de prim-ajutor în caz de caniculă. Punctele de prim-ajutor au fost verificate de inspectorii Primăriei şi corespund tuturor cerinţelor, în caz de căldură excesivă.

Potrivit legii, punctele de prim-ajutor devin operaţionale atunci când se instituie cod portocaliu de caniculă şi rămân active pe toată durata avertizării meteorologice de temperaturi excesive şi disconfort termic. În cadrul punctelor de prim-ajutor, oamenii vor beneficia de apă, aer condiţionat şi asistenţă medicală, în caz de nevoie, în intervalul orar critic 11,00 – 17,00.

În vara 2015, în municipiul Galaţi vor fi active zece puncte de prim-ajutor în caz de caniculă. Acestea sunt amplasate după cum urmează:

- Billa 2 (Micro 39C)
- Billa 3 (Micro 16)
- Billa 4 (Winmarkt Modern)
- Kaufland 2 (Micro 40)
- Carrefour (Potcoava)
- Carrefour (Micro 19)
- Penny (Micro 17)
- XXL (Micro 21)
- Hala de legume-fructe (Piaţa Centrală)
- Hala legume-fructe (Piaţa Ţiglina 1)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite