Poliţia Locală a dat iama printre vânzătorii de maşini de la „Ultimul Leu”. Au fost puse zeci de caracatiţe!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vânzătorii de maşini trebuie acum să achite amenzile pentru a li se scoate caracatiţele!
Vânzătorii de maşini trebuie acum să achite amenzile pentru a li se scoate caracatiţele!

Pentru că încălcau legislaţia în vigoare, proprietarii lor au fost chemaţi la sediul Poliţiei pentru a plăti amenzile, urmând ca apoi să le mute din parcările publice. Multe dintre maşini au fost blocate cu caracatiţe!

În cursul zilei de astăzi mai multe echipaje ale Poliţiei Locale Galaţi, însoţite de echipe ale SC Gospodărire Urbană SA au făcut o razie în zona Inelului de Rocadă pentru a vedea dacă se încalcă legislaţia cu privire la expunerea pe domeniul public, spre vânzare, a unor autoturisme.

„Măsura vine ca urmare a numeroaselor sesizări şi reclamaţii adresate Poliţiei Locale Galaţi şi Primăriei Municipiului Galaţi de către locatarii din cartierul Ţiglina I,  blocurile PS13A, PS13B şi PS13C (zona Inelul de Rocadă) referitoare la expunerea pe domeniul public (în parcări şi pe trotuare) a autoturismelor, în scopul comercializării”, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Mihai Costache.

La faţa locului echipajele au găsit mai multe autoturisme care erau parcate pe trotuarul aferent blocurilor amintite mai sus, împiedicând traficul pietonilor şi punând în pericol siguranţa acestora. Mai mult, poliţiştii au constatat că există riscul de deteriorare a dalelor din care este construit trotuarul.

„Deoarece deţinătorii autoturismelor în cauză nu au fost găsiţi la faţa locului, aceştia evitând contactul cu poliţiştii locali şi reprezentanţii SC Gospodărire Urbană, celor în cauză li s-a ataşat o invitaţie pentru a se prezenta  la sediul Poliţiei Locale în vederea aplicării sancţiunii contravenţionale prevăzută de HCL 307/2006”, a mai spus Mihai Costache.

Totodată a fost luată măsura măsura blocării acestor autovehicule cu dispozitive speciale (tip caracatiţă) până la soluţionarea situaţiei respective. Poliţiştii au avertizat că acestea acţiuni vor fi continuate şi în zilele următoare atât la „Ultimul Leu” cât şi în alte locuri unde se vor constata situaţii similare.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite