Peste o sută de gălăţence au pedalat împreună pentru a încuraja utilizarea bicicletei ca mijloc de transport ecologic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o sută de bicicliste, de toate vârstele, au participat duminică, 31 iulie, la prima ediţie „Skirt Bike Galaţi”. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia BikeWorks, în cadrul căruia doamnele şi domnişoarele s-au bucurat de o plimbare relaxantă, dar şi de foarte multe premii, cea mai norocoasă dintre participante câştigând o bicicletă „Pegas”.

Doamnele şi domnişoarele care au participat la „Skirt Bike”, şi-au dat întâlnire în Parcul Mihai Eminescu, unde au primit din partea organizatorilor numere de participare şi bilete pentru tombola cu numeroase premii de la final. Multe dintre bicicliste au îmbrăcat cu mândra frumoasa ie românească, iar bicicletele şi le-au înfrumuseţat cu flori, atrăgând astfel toate privirile trecătorilor.

Acestea au pedalat până în Grădina Publică, care a fost de altfel şi punctul final al traseului. Biciclistele nu au ratat ocazia de a se fotografia şi au vorbit, pline de voie bună, despre această pasiune comună care le uneşte, mersul pe bicicletă. A urmat o tombolă, în cadrul căreia s-au acordat numeroase premii oferite de sponsori, iar cea mai norocoasă dintre participante a plecat acasă cu o bicicletă „Pegas”. La final, participantele s-au bucurat de un miniconcert live susţinut de trupa CandyBar.

FOTO Florin Ady Image

image

„La prima ediţie «Skirt Bike Galaţi» au participat peste o sută de bicicliste. Evenimentul a fost primit cu încântare de doamne şi domnişoare şi cu siguranţă vor exista şi ediţii viitoare! Susţinem utilizarea bicicletei ca mijloc de transport ecologic în activitatile de zi cu zi. Am vrut să arătăm că  putem pedala în ţinute şic şi feminine, iar bicicleta nu ne incomodează în nici un fel. Le mulţumim pentru suportul acordat sponsorilor, voluntarilor şi autorităţilor locale, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil”, a declarat Nicoleta Vîntu, project manager «Skirt Bike Galaţi».

Prima ediţie a acestui eveniment de la Galaţi a fost organizată de Asociaţia BikeWorks, în parteneriat cu SkirtBike.

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite