Peste 700 de copii din Galaţi primesc dulciuri în dar de la Primărie şi anul acesta, de Moş Nicolae

0
0

Pachetele cadou vor fi distribuite prin Cantina de Ajutor Social, atât copiilor din familiile asistate, cât şi celor aflaţi în grija unor asociaţii şi fundaţii din oraş.

„Îmi doresc tare mult ca aceste mici daruri să aducă un pic de bucurie copiilor cu care soarta nu a fost prea darnică. Toţi copiii merită să simtă că vine Moş Nicolae”, declară primarul Marius Stan.

Distribuţia pachetelor cu dulciuri va avea loc joi, 4 decembrie 2014, între orele 10.00 şi 12.00, la Cantina de Ajutor Social a Primăriei municipiului Galaţi din strada Dogăriei nr. 26A.

Odată cu darurile dulci de Moş Nicolae, persoanele asistate de cantina Primăriei vor primi şi pachete cu alimente pentru sărbătoarea de Sfântul Nicolae. În pachete, asistaţii vor găsi ficăţei de pui, zarzavat de ciorbă, paste făinoase, brânză, pastă de tomate şi lapte praf.

Pentru toţi copiii din Galaţi, Primăria organizează sâmbătă, pe 6 decembrie 2014, un spectacol magic cu multe surprize pentru micuţi. Evenimentul va avea loc pe esplanada Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 17.00, şi va avea în program concerte de muzică pentru copii şi de colinde, demonstraţii de dans, o paradă a spiriduşilor, o alegorie de Crăciun cu personaje magice şi super eroi, show-uri de magie şi jonglerie şi un recital extraordinar susţinut de Oana Sârbu. În cadrul spectacolul de Moş Nicolae, vor fi aprinse luminile în bradul de Crăciun ce va fi amplasat pe esplanada de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Tot pe 6 decembrie, va fi aprins oficial şi întreg iluminatul de sărbători în Galaţi. Vor fi iluminate festiv 32 de străzi, 6 rondouri (Inel Rocadă, Piaţa Micro 40, Grădina Publică, Micro 21, Piaţa Energiei, Casa de Cultură a Sindicatelor), 5 parcuri (Eminescu, Viva, Rizer, P-uri, Grădina Publică), 4 intrări în oraş (Bariera Traian, Brăilei spre DN 25, dig spre Brăila, Calea Prutului), 6 intersecţii principale. În total, este vorba despre aproape 2.600 de ornamente luminoase, kilometri de ghirlande, brazi stilizaţi, arcade, figurine reprezentând personaje şi simboluri specifice sărbătorilor de iarnă (Moş Crăciun, reni, îngeri, crenguţe de brad, cadouri, etc.).

Anul acesta, în premieră, special pentru copii, vor fi create două feerii în Grădina Publică şi Parcul Eminescu. Vor fi două puncte de atracţie, adevărate poveşti de lumină şi culoare cu personaje magice şi brazi împodobiţi.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri