Peste 400 de invitaţi au participat la nunta lui Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de a se lăsa pradă distracţiei totale, proaspăta familie a ţinut să stea de vorbă cu reprezentanţii presei. Cu un discurs modest, dar extrem de sincer, pugilistul şi proaspăta sa soţie au vorbit din nou despre ideea că vor să fie un cuplu fericit şi că se gândesc deja la copii.

Invitaţii de la nunta lui Bute, organizată la Clubul Viva, deţinut de familia Ionuţ şi Valentina Istrate, au început să apară puţin după ora 20.00. Printre ei, Rudel obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box, Ionuţ Iftimoaie, antrenorul personal al lui Bute, Stephan Larouche, ambasadorul Canadei la Bucureşti, Phillipe Beaulne şi fosta handbalistă Steluţa Luca. Cu toţii au venit însoţiţi de parteneri sau partenere care au făcut o adevărată paradă a modei. Cu toate acestea, specialişti în design vestimentar au ţinut să aprecieze foarte mult naţionalismul nuntaşilor care au ales designeri români.

În jurul orei 22.00, Lucian şi Elena Bute au ţinut să ciocnească o cupă cu reprezentanţii presei, cărora le-au mulţumit pentru felul în care au prezentat cel mai important moment din viaţa sa. Cu această ocazia, am putut să o ascultăm şi pe Elena, care pe tot parcursul zilei de astăzi nu a scos o vorbă în faţa microfoanelor. A strălucit printr-o exprimare simplă, dar foarte coerentă, ceea ce a uimit pe mulţi, în contextul în care multe fete care ajung alături de oameni cunoscuţi încearcă să şocheze prin tot felul de declaraţii ciudate.

Am încercat pe cât posibil să păstrăm tradiţiile“, a spus Elena. 

Deşi erau anunţaţi printre invitaţi, preşedintele Traian Băsescu şi proaspăt divorţata Elena Udrea nu au ajuns la nuntă.

Citiţi şi:

FOTO Cununie printre bolizi scumpi şi multe gărzi de corp. Lucian Bute: „E cea mai frumoasă centură pe care o puteam câştiga“

Cei doi miri şi naşii lor au ajuns ultimii la biserica unde urmează să-şi pună pirostriile. Ambii au coborât din câte un Rolls-Royce, Lucian dintr-un model mai modern, Elena dintr-unul de epocă. Au zâmbit elegant tuturor, dar n-au scos o vorbă până când au intrat în biserică.

Lucian Bute şi Elena Aprozeanu s-au fotografiat printre florile Grădinii Botanice din Galaţi, în aşteptarea căsătoriei religioase

Doar o oră ne mai desparte de momentul în care Lucian Bute şi Elena Aprozeanu vor spune „Da” în faţa preotului Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Seara, nuntaşii sunt invitaţi la o petrecere exclusivistă la Clubul Viva.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite