Peste 21.000 ţigarete descoperite într-un autocamion care vrut să treacă prin Punctul de Frontieră Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările erau ascunse în remorca autocamionului. Foto: IJPF Galaţi
Ţigările erau ascunse în remorca autocamionului. Foto: IJPF Galaţi

„Marfa” a fost descoperită de o echipă comună de control din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier. Şoferul autocamionului, un ucrainean de 32 de ani, a rămas fără ţigări, dar şi fără viza de intrare în România

În această dimineaţă, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei cetăţeanul ucrainean Anatolii L. în vârstă de 32 ani, conducând ansamblul de vehicule format din autocamionul marca Daf şi remorca marca Schmiz.

Existând suspiciuni că persoana ar transporta produse accizabile peste plafonul vamal admis s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit în urma căruia, echipa comună de control a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în interiorul capului tractor şi în podeaua remorcii, 21.400 de ţigarete marcile Ashima şi Navigator de provenienţă Duty-free.

Autoritatea vamală a luat măsura reţinerii ţigaretelor în valoare de 4.746 de lei în vederea confiscării şi a sancţionat contravenţional persoana cu suma de 10.000 lei.

Poliţiştii de frontieră au întreprins măsurile necesare pentru anularea vizei eliberate pe numele bărbatului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite