Pedofil condamnat, care fugea de pedeapsă, prins de jandarmi la Galați în timp ce încercau să oprească un scandal

0
Publicat:

Un bărbat condamnat pentru infracțiuni sexuale împotriva minorilor a fost reținut și dus apoi de jandarmi la penitenciar pentru a-și executa pedeapsa la care fusese condamnat.

Pedofilul a fost dus la penitenciar pentru a-și executa pedeapsa FOTO arhivă Adevărul
Pedofilul a fost dus la penitenciar pentru a-și executa pedeapsa FOTO arhivă Adevărul

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 ani, din județul Galați, care are de executat o pedeapsă de 4 ani închisoare.

„Noaptea trecută, în jurul orei 24,00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați, imediat după aplanarea unui conflict între două persoane în stația de autobuz din Micro 19, în timp ce aplicau sancțiunile contravenționale a observat un bărbat care încerca să evite interacțiunea cu jandarmii, motiv pentru care a fost oprit și legitimat”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

Bărbatul a refuzat să ofere datele de identificare, însă la controlul corporal prevenitiv asupra acestuia a fost găsită cartea de identitate.

În urmă interogării bazelor de date specifice, s-a descoperit că pe numele bărbatului este emisă o semnalare „urmărit național", motiv pentru care a fost condus la sediul secției de poliție, unde jandarmii au întocmit documentele de depistare.

Bărbatul a fost predat polițiștilor în vederea introducerii în penitenciar. Acesta are de executat o pedeapsă de patru ani închisoare pentru infracțiuni sexuale împotriva minorilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite