Oţelarii lui Lienen au învins Pandurii lui Pustai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Otelul pare sa isi revina dupa un tur de campionat dezastruos. Elevii lui Ewald Lienen s-au impus in weekend pe teren propriu in fata Pandurilor. Acestia nu au reusit sa mai schimbe scorul de pe tabela de marcaj dupa golul lui Marquinhos.

În weekend, FC Oţelul Galaţi a reuşit să învingă formaţia Pandurii Tg. Jiu, cu scorul de 1-0, în etapa a XX-a a Ligii I. Oţelarii au fost cei care au controlat în cea mai mare parte partida, iar forţa superioară a fost concretizată pe tabela de marcaj în minutul 50, atunci când Marquinhos a înscris cu un şut de la marginea careului. Golul dat de mijlocaşul brazilian i-a ridicat în picioare pe cei cinci mii de suporteri prezenţi pe stradion.


Pentru Panduri, primele douăzeci de minute de meci au fost un calvar. Antrenorul de la Tg. Jiu recunoaşte că Oţelul este o echipă cu un moral foarte bun.

„Au fost agresivi şi au obţinut ce şi-au dorit. Au avut condiţii foarte bune de pregătire”, a declarat la finalul meciului de ieri Cristi Pustai.

La rândul lui, Ewald Lienen recunoaşte că în a doua repriză a reuşit cu greu să apere rezultatul. „În repriza a doua nu a fost uşor să ne apărăm… Meritam să câştigăm acest meci.”

Victoria obţinută de Oţelul este una importantă în economia clasamentului. Anul acesta clubul gălăţean de fotbal celebrează jumătate de secol de existenţă şi a început deja cu dreptul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite