Lovit cu parul în cap fiindcă a urinat pe o maşină. Proprietarul autoturismului şi-a ieşit din minţi când l-a prins „în acţiune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Curţii de Apel Galaţi au hotărât încetarea procesului penal faţă de un gălăţean care şi-a pierdut cumpătul după ce a descoperit un bărbat care urinase pe portiera camionetei sale şi l-a lovit cu un lemn în cap.

Nicuşor Robu (31 de ani) îşi câştigă existenţa din transportul produselor agricole pentru producătorii care au închiriat tarabe în Piaţa Centrală din Galaţi.

Pe 12 mai 2016, bărbatul aflat în stare de ebrietate a încercat să urineze pe portiera primei maşini care i-a ieşit în cale. Proprietarul autoturismului, Valentin Liviu Georgescu (53 de ani), a observat ce se pregăteşte să facă bărbatul şi l-a atenţionat să se îndepărteze de camioneta sa şi să se ducă la o toaletă publică.

Nicuşor Robu s-a îndepărtat puţin, dar a revenit imediat şi, profitând de neatenţia de moment a proprietarului, a urinat pe portieră. Valentin Liviu Georgescu l-a observat şi, sub imperiul furiei de moment, a luat un lemn din maşină şi l-a lovit pe tânăr în cap. Nicuşor Robu a început să sângereze şi a plecat imediat la un magazin din apropiere pentru a cere ajutor.

La scurt timp, a depus plângere la Poliţie, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, care au preluat cazul, au apreciat că agresorul i-a aplicat lovitura într-o zonă vitală a corpului, punându-i viaţa în pericol. În aceste condiţii, Valentin Liviu Georgescu a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor. Pe 21 martie 2017, instanţa de judecată a hotărât schimbarea încadrării juridice a faptei în lovire şi alte violenţe.

Pentru că noua încadrare se poate judeca doar la plângerea prealabilă a persoanei vătămate, iar Nicuşor Robu şi-a retras plângerea depusă între timp, judecătorii Curţii de Apel Galaţi au dispus încetarea procesului penal. 

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite