„Loverboy-ul“” care s-a îmbogăţit de pe urma fetelor îndrăgostite de el. A cheltuit sute de mii de euro pe jocuri de noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un gălăţean a fost reţinut de DIICOT sub acuzaţiile de trafic de persoane şi instigare la spălarea banilor. Anchetatorii au stabilit că individul a folosit metoda ”loverboy” pentru a face mai multe tinere să se îndrăgostească de el, pe care apoi le-a ameninţat şi bătut ca să se prostitueze.

Pe 6 octombrie, procurorii DIICOT Galaţi au reţinut un bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru trafic de persoane în formă continuată şi instigare la spălarea banilor.

”S-a reţinut faptul că, în perioada 2018 – 2021, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, la diferite intervale de timp, inculpatul a recrutat prin inducere în eroare cu utilizarea metodei “loverboy”, 3 persoane vătămate în scopul exploatării sexuale. Acesta, prin menţinere în eroare, le-a transportat şi cazat în locaţii închiriate pe teritoriul Germaniei, Belgiei, Elveţiei, Regatului Danemarcei, Regatului Ţărilor de Jos, unde prin constrângerea fizică şi psihică, le-a determinat să practice prostituţia, reuşind să obţină astfel aproximativ 380.000 euro”, spun anchetatorii.

Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiilor

Sumele de bani obţinute din prostituţie au fost fie cheltuite de gălăţean la jocuri de noroc clandestine sau au fost folosite pentru achiziţionarea prin intermediul unor interpuşi a unor bunuri, printre care şi un autoturism de lux.  

Pe 6 octombrie, procurorii DIICOT Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat 5 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Galaţi, în urma cărora au fost ridicate mai multe sume de bani, 4 telefoane mobile, o sabie, un autoturism de lux, precum şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Câţi bani câştigau prostituatele de lux în România anului 1990. Fetele roiau în jurul hotelurilor din Capitală

Cum fentează prostituţia legală din Marea Britanie bandele de proxeneţi români

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite