„Leonard” reia spectacolele în aer liber. Spectatorii vor sta la doi metri unii de alţii şi vor purta măşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul spectacol de după ridicarea interdicţiilor se va desfăşura duminică, 7 iunie 2020, în grădina de vară a teatrului. Spectatorii au acces pe bază de bilet, de măşti şi cu respectare distanţei de 2 metri între scaune.

După o absenţă fizică de trei luni Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” Galaţi, îşi reia activitatea de spectacole, duminică, 7 iunie 2020, în Grădina Leonard, de la ora 19,30, cu un concert-spectacol de revistă intitulat, „Cu muzică şi glume, revenim în lume”. 

„O invitaţie la relaxare, bună dispoziţie şi deconectare de la stresul şi îngrijorarea care ne-au marcat viaţa, în ultimele luni”, caracterizează spectacolul echipa de PR a teatrului.

Startul la distracţie îl vor da actorii: Andrei Ardeleanu, Paul Buţa, Costel Donose, Adina Lazăr, Viorica Mărăndici şi Alexandru Tatu, protagoniştii unor scenete şi momente comice de succes din repertoriul teatrului. Şlagăre de top vor fi interpretate de soliştii: Mihail Anton, Cristina Isabela Ionaşcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Vasopol şi orchestra de revistă condusă de dirijorul Nicolae Mantu. Florentina Andronic va modera întregul spectacol, iar baletul teatrului va dinamiza scena prin ritm şi dans.

Echipa Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” s-a adaptat noilor măsuri luate de autorităţi pentru ca publicul să beneficieze de prevenţia necesară în această perioadă, pentru a fi în siguranţă.

Accesul în Grădina „Leonard” pentru vizionarea acestui spectacol se va face cu respectarea normelor în vigoare privind distanţarea socială de 2 metri între scaune şi purtarea măştilor pe tot parcursul reprezentaţiei artistice.

Preţul acestui spectacol este de 21,6 lei, biletele putând fi achiziţionate de la casieria Teatrului (0236.465.599), EXCLUSIV în ziua spectacolului (duminică, 7 iunie), cu 3 ore înainte de începerea acestuia.

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite