La Galaţi, tichetele „Rabla” se vând „la greu” pe Internet, deşi nici măcar nu au fost emise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vouchere rabla

Deşi mai sunt câteva zile până când se vor cunoaşte absolut toate detaliile despre Programul Rabla 2013, Internetul este plin de anunţuri de vânzare a tichetelor. Pe www.rabla-2011.ro/galati sunt zeci, chiar sute de anunţuri, în care oamenii spun că-şi vând dosarele gata depuse. Preţurile variază între 3.000 şi 5.300 de lei.

„Eu vă ofer un dosar depus deja, dumneavoastră trebuie doar să aşteptaţi să se aloce tichetele şi să primiţi unul”, ne-a precizat prin telefon unul dintre vânzători. Nu ştim cât de multă încredere trebuie să avem în aceşti vânzători, cert este că ministrul Mediului i-a sfătuit pe cei care vor să beneficieze de facilităţile acestui program să utilizeze doar cabalele oficiale de informare. 

Un lucru este clar: abia miercuri sau joi se vor cunoaşte toate detaliile legate de acest program: câţi colectori de asftel de deşeuri vor fi autorizaţi, câţi dealeri auto vor intra în program şi câte tichete vor ajunge la Galaţi. Din informaţii neoficiale, ar mai fi posesori de rable care şi-au dus maşinile la casat încă de anul trecut, dar nu şi-au primit nici acum voucherele. 

Potrivit reprezentanţilor REMAT Galaţi programul ar urma să fie activ abia pe la începutul lunii iunie. „Până atunci, noi trebuie să depunem dosarele de autorizare”, ne-a declarat Constantin Secară de la REMAT Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite