Jackpot pentru Arcada Company. A pus mâna pe un contract cu statul de peste 20 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR a anunţat astăzi că a atribuit contractul de modernizare al staţiei Slobozia Veche firmei gălăţene Arcada Company. Contractul va fi finanţat de Comisia Europeană, cu fonduri nerambursabile, în proporţie de 69,25% şi de bugetul de stat, în proporţie de 30,75%.

Contractul se ridică la 21,95 de milioane de euro fără TVA.

Perioada de execuţie a lucrărilor este de un an şi cinci luni, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, la care se adaugă perioada de garanţie de doi ani, după finalizarea lucrărilor.

Lucrările vor consta în demolarea şi reconstrucţia porţiunii centrale a corpului A, consolidarea clădirii de călători, recompartimentarea spaţiilor clădirii de călători, refacerea finisajelor interioare şi exterioare, refacerea peroanelor, copertinelor, trecerilor la nivel, refacerea dispozitivului de linii, modernizarea instalaţiilor sanitare, electrice, termice şi de telecomunicaţii şi sistematizarea pieţei gării.

Arcada Company Galaţi este controlată de două persoane fizice, Spiru Mantu şi Mihai Humă, fiecare cu 44% din acţiuni, Leonhard Wiess Ro este o filială a unei companiei germane cu acelaşi nume specializată în construcţia de căi ferate, iar ISAFT Litoral este o firmă din Constanţa deţinută de Nicolae Cernisov.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite