Îţi plac muzica şi dansul? Duminică ai două workshop-uri de muzicalitate şi lyrical dance.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intrarea, la cele două cursuri, costă 40 de lei.
Intrarea, la cele două cursuri, costă 40 de lei.

Duminică, 19 mai 2013, între orele 12.00 -15.00, vor avea loc două workshop-uri de muzicalitate şi lyrical dance la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. Ambele vor fi susţinute de Cosma Levi Lennon şi Răzvan Eazy Duma, coregrafi de top din România.

Eazy este fost membru al unora dintre cele mai puternice şcoli şi trupe de Dans din România, M&Q şi Replay & BoomBox Dance Studio, câştigător a numeroase competiţii naţionale atât la solo cât şi duet şi formaţii, coregraful mai multor artişti, printre care Corina, DJ Sava, Lara Moko, Echaterine, Christina Matsa şi fondator International Love Workshops.

Cosma Levi Lennon a absolvit secţia de coregrafie UNATC din Baia Mare, a studiat la Broadway Dance Center New York, UDC Germania, Urban Moves Las Vegas, a fost semifinalist la show-ul TV “Românii au talent” 2013 proiectul Amadance, fondator trupa M&Q, a proiectului "The Gang", colaborază cu diverşti artişti Dj Project, Giulia, Willmark, Loredana, Hevito, Ioana Anuţa şi face parte din juriul oficial de hip hop de la Las Vegas.

„Într-o perioadă în care, în special în rândul copiilor, România se confruntă tot mai mult cu probleme legate de activitatea fizică atât în şcoli cât şi în afara ei noi, prin această ramură a artei pe care o practicăm, încurajăm copiii şi îi direcţionăm spre mişcare prin dans cu tot ceea ce presupune el : spirit de echipă, socializare, activitate sportivă, efort fizic, fair play, competitivitate. Dansul e mult mai mult decât simpla mişcare, iar avantajele practicării lui sunt nenumărate”, spune organizatoarea evenimentului, Diana Stancu.

Acest workshop se adresează tuturor categoriilor de vârstă şi nivel de dans, va fi un atelier plin de dinamică, de bună dispoziţie şi chiar o oportunitate ca, indiferent de vârstă, dansul să devină un hobby pe viitor.

„Mi-am propus ca pe viitor să revin la Galaţi şi cu alte workshopuri de teatru, stand-up, improvizaţie, însă workshopul acesta de dans sper să devină o obişnuinţă şi să fie făcut cu regularitate”, a mai spus Diana Stancu.

Intrarea este 40 de lei de persoană pentru ambele cursuri.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite