Inconştienţa a doi bărbaţi: au organizat şi filmat o slujbă religioasă în plină epidemie de coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de persoane au participat la slujba religioasă Foto: IPJ Galaţi
Zeci de persoane au participat la slujba religioasă Foto: IPJ Galaţi

Zeci de persoane au participat la o slujbă religioasă în comuna gălăţeană Munteni, acţiunea fiind transmisă pe o reţea de socializare. Poliţiştii s-au autosesizat şi l-au amendat zdravăn pe organizator şi cel care a postat imaginile, iar acum îi caută pe participanţi.

În urma imaginilor apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, din care rezultă că, în cursul zilei de duminică, 29 martie, într-o localitate de pe raza judeţului Galaţi, s-ar fi desfăşurat o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane, poliţiştii din cadrul IPJ Galaţi au efectuat mai multe verificări, identificându-l atât pe organizator, cât şi pe cel care postat imaginile.

”La data de 29 martie, în jurul orei 11, în comuna Munteni, a avut loc o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane din localitate. A fost identificat atât cel care a organizat ceremonia, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Munteni, cât şi cel care a postat imaginile pe reţeaua de socializare, un tânăr, de 26 de ani, din aceeaşi localitate", a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 1/2020.

În continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea şi sancţionarea tuturor persoanelor care au participat la adunarea religioasă, încălcând, în acest fel, dispoziţiile legale în vigoare.

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite