Hoţii de oglinzi au dat iama printre maşinile din Doja

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi tineri din Galaţi au ajuns la poliţie după ce un locatar din zona Gheorghe Doja a reclamat faptul că maşinile parcate în cartier au fost vandalizate. Suspecţii sunt cercetaţi pentru furt şi distrugere.

Poliţiştii Secţiei 2 au fost alertaţi prin intermediul numărului 112 de Nicolaie D., din Galaţi, cu privire la faptul că mai mulţi tineri necunoscuţi rupeau oglinzile retrovizoare ale unor maşini parcate pe strada Gheorghe Doja.

Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au făcut o serie de verificări care i-au condus pe urmele suspecţilor. Aceştia au fost depistaţi pe strada Anghel Saligny, în timp ce smulgeau componente ale unor autoturisme. Asupra lui Alexandru H., de 18 ani, Toader D., de 35 ani şi Ilie T., de 30 ani, poliţiştii au găsit patru oglinzi retrovizoare cu carcasele şi suporţii aferenţi.

Cei trei indivizi au fost duşi la secţie şi la audieri au recunoscut faptul că în seara zilei de 2 ianuarie au au rupt oglinzile mai multor autoturisme parcate pe străzile Siderurgiştilor, Gheorghe Doja, Cluj şi Anghel Saligny.

Potrivit cms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi, celor trei tineri le-a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat şi distrugere, ei fiind cercetaţi în libertate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite