Festivalul Internaţional de Folclor ”Doina Covurluiului”, la a 12-a ediţie. Este aşteptat şi un ansamblu din Sri Lanka si Senegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 10-13 august, scena de pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor găzduieşte Festivalul Internaţional de Folclor ”Doina Covurluiului”, eveniment pe care Centrul Cultural ”Dunărea de Jos” îl organizează de 12 ani.

Pentru ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Folclor ”Doina Covurluiului” au confirmat participarea ansambluri din judeţele Tulcea (aromâni), Galaţi (comunitatea elenă), Brăila şi Bihor, precum şi din Franţa, Croaţia, Slovacia, Lituania şi Ucraina.

”În măsura în care formalităţile de frontieră vor decurge fără probleme, va fi posibilă şi participarea unui ansamblu din Sri Lanka si Senegal”, a declarat Florentina Zaharia, managerul Centrului Cultural ”Dunărea de Jos”.  

Festivalul Internaţional de Folclor ”Doina Covurluiului” s-a bucurat anul trecut de prezenţa unor ansambluri din Macedonia, Ucraina, Taiwan, Estonia, Spania, Grecia şi Bulgaria.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite