Explicaţia penibilă a unui tânăr care a refuzat să oprească maşina la semnalele poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 29 de ani este cercetat pentru conducere fără permis şi refuzul prelevării de mostre biologice după ce a a ignorat semnalele luminoase şi acustice ale oamenilor legii şi nu a oprit maşina decât după ce poliţiştii au pornit în urmărirea lui.

Marţi, 11 august, în jurul orei 23,30, un echipaj de poliţie aflat în patrulare, pe raza comunei Corod, a efectuat semnale luminoase şi acustice pentru a opri un autoturism care se deplasa pe D.J. 251A.

”Bărbatul aflat la volan nu a ţinut cont de aceste semnale, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au plecat în urmărirea lui. După ce a parcurs o mică distanţă, bărbatul a oprit autoturismul, pe sensul opus de mers, a coborât din acesta şi le-a declarat verbal poliţiştilor că nu el l-a condus”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

La sediul Poliţiei, bărbatul, de 29 de ani, din comuna Corod, a refuzat testarea alcoolscopică, refuz reiterat şi în cazul prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificării în bazele de date, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost deschis acum un dosar penal pentru conducere fără permis şi refuzul prelevării de mostre biologice.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite