Examen de actorie pentru „Trupa din Centru”. Două spectacole cu intrarea gratuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
teatru trupa din centru galati

Trupa din Centru, din care fac parte cursanţii clasei de Actorie din cadrul Şcolii de Arte a Centrului Cultural “Dunărea de Jos”, va susţine în luna iunie două spectacole de teatru ce vor marca examenul de actorie de sfârşit de an.

Trupa din Centru, din care fac parte cursanţii clasei de Actorie din cadrul Şcolii de Arte a Centrului Cultural “Dunărea de Jos” va susţine în luna iunie două spectacole de teatru ce vor marca examenul de actorie de sfârşit de an.

Primul examen va avea loc la sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi începând cu orele 19.00 şi va fi un spectacol-coupé – "Tu ai fost şi... ai rămas!", adaptat după piesele "Flori, filme, fete sau...băieţi" de Mimi Branescu şi "Tot într-o dimineaţă" de Bogdan Dumitrescu. Din distribuţie fac parte Andrei Avram, Dragoş Ioniţă, Alexandra Gavrilov, Andreea Baltag şi Bianca Andreea Radu.  Spectacolul vine pe scena mare a Dramaticului gălăţean, după ce în lunile mai şi iunie anul acesta, a fost prezentat în cadrul a trei festivaluri naţionale de teatru pentru tineret: Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni “Florian Pittiş” de la Bucureşti, Festivalul de Teatru pentru Tineret “De-a râsu’ plânsu” de la Braşov şi Festivalul de Teatru pentru Amatori SF. Gheorghe. Din cele trei manifestări teatrale, două au avut caracter competiţional, iar Trupa din Centru a fost răsplătită de două ori pentru prestaţia artistică cu premiul pentru „Cea mai bună interpretare masculină” câştigat de Andrei Avram.

Cel de-al doilea examen prezintă spectatorilor gălăţeni mezinii Trupei din Centru (cursanţii cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani) şi nu numai. Împreună cu ceilalţi colegi mai mari (elevi de liceu), micii actori vor juca luni, 15 iunie, ora 18.00 spectacolul „Ei SUNT!”. Distribuţia este alcătuită din Raluca Penu, Andreea Norina, Andrei Avram, Dragoş Ioniţă, Maria Păun, Elena Lefterache, Alin Firicel, Lia Darie, Iovu Lorena, Irina Cosovan şi „veteranii” Radu Carp şi Geles Claudiu. Specacolul dezvăluie treptat spectatorilor minunata şi complicata lume a copilăriei, dar şi a adolescenţei.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite