Două autoturisme au ars într-o parcare din Micro 20. Pompierii au găsit semne care indică incendierea intenţionată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O limuzină Volkswagen Passat, aproape nouă, a rămas fără compartimentul motorului, bord şi roţile din faţă. Parcat lângă maşina incendiată, un automobil Dacia Logan a luat şi el foc fiindu-i avariată partea din spate.

Proprietarii a două autoturisme au fost nevoiţi să privească în miez de noapte cum flăcări violente le distrug maşinile în parcarea din spatele blocului în care locuiesc. S-a întâmplat în Micro 19, în apropierea staţiei terminus de troleibuz (din vecinătatea pieţei agroalimentare).

Au fost chemaţi pompierii care au sosit în câteva minute şi au reuşit să stingă rapid incendiul evitând astfel avarierea integrală a celor două autoturisme, unul dintre acestea Volkswagen Passat (aproape nou), iar celălat Dacia Logan.

Comandantul detaşamentului de pompieri le-a declarat poliţiştilor sosiţi la faţa locului că, în opinia sa, autoturismul Volksvagen a fost incendiat. Pompierul a indicat locul în care aripa autoturismului a fost stropită cu un lichid inflamabil şi a explicat că, ulterior, focul s-a extins şi la Dacia Logan, parcată alături.

Dacă în cazul limuzinei germane s-au transformat în scrum toate componentele din materiale inflamabile aflate în compartimentul motor, bordul şi roţile din faţă, Dacia Logan a fost avariată în partea din spate, fiind distruse de foc portbagajul şi roţile.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru identificarea incendiatorului. Câţiva dintre vecinii păgubaşilor le-au indicat poliţiştilor numele unei locatare, care, în opinia lor, ar fi putut comite o asemenea faptă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite