Doi spărgători de maşini au fost prinşi de jandarmi la scurt timp după ce au dat o nouă lovitură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asupra celor doi hoţi au fost găsite mai multe bunuri furate din autoturismele pe care le-au spart marţi noaptea. Aceştia s-au ales cu dosar penal.

Romeo Ţ., şi Nicolae P., de 39 de ani, ambii din Galaţi, au fost prinşi marţi noaptea de jandarmii gălăţeni după ce au spart mai multe maşini din zona cartierului Micro 39. Cei doi cărau un bagaj voluminos, în care jandarmii au găsit mai multe obiecte furate din maşinile sparte.

„După efectuarea controlului bagajelor s-au găsit mai multe bunuri, după cum urmează: chei fixe de diferite mărimi, cric auto, mănuşi de sudură, pompă de picior, prelungitoare, cablu electric, ferăstrău electric, şurubelniţe, etc.) despre care susnumiţii declară că le-au sustras din mai multe autoturisme din zonă pe care le-au deschis cu ajutorul unor chei potrivite”, spune Costin Barbu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Hoţii le-au declarat oamenilor legii că s-au întâlnit la un pahar de vin când s-au hotărât că cel mai bine este să acţioneze după ora 12 noaptea. Aceştia sunt cunoscuţi cu antecedente penale. Jandarmii i-au predat poliţiştilor Secţiei 4, care le-au întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite