Doi lucrători de la ISU Galaţi s-au vindecat de COVID-19 şi au fost externaţi. Încă un deces al unui vârstnic internat la căminul ”Sf.Spiridon”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Nouă lucrători de la ISU Galaţi au fost infectaţi cu noul coronavirus. Doi dintre aceştia sunt pompieri şi trei persoane activează în cadrul Centrului Judeţean de Comandă şi Conducere a Intervenţiei Galaţi.

Veşti bune pentru angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi. Doi lucrători s-au vindecat de COVID-19 şi au fost externaţi, conform informaţiilor transmise de dr. Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

Reamintim că nouă lucrători de la ISU Galaţi au fost infectaţi cu noul coronavirus. Doi dintre aceştia sunt pompieri şi trei persoane activează în cadrul Centrului Judeţean de Comandă şi Conducere a Intervenţiei Galaţi.

Din cei 139 de vârstnici găzduiţi de căminul de îngrijire a bătrânilor Sf.Ilie din Galaţi, 114 au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19. 31 de beneficiari au decedat. La căminul de îngrijire a vârsnicilor ”Sf.Spiridon” au fost diagnosticaţi cu COVID-19 alţi trei vârsnici, ridicând la 43 numărul beneficiarilor infectaţi.

Şi în rândul personalului s-a consemnat un nou caz de infectare cu coronavirus, în total fiind 9 persoane confirmate cu COVID-19. Un bărbat de 82 de ani este ultima victimă a infectării cu coronavirus, 5 beneficiari de la Sf.Spiridon decedând de la începutul pandemiei.

230 de gălăţeni sunt în izolare la domiciliu, iar 794 de persoane au fost plasate în carantină. 383 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, iar 44 de persoane au decedat după infectarea cu noul coronavirus. Până acum, în judeţul Galaţi au fost efectuate 2.667 de teste.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite