Descinderi ale Poliţiei de Frontieră la un contrabandist cu ţigări şi alcool. Marfă în valoare de peste 30.000 de lei a fost confiscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările şi alcoolul au fost confiscate. Foto: Adevărul
Ţigările şi alcoolul au fost confiscate. Foto: Adevărul

În cursul lunilor iunie – august 2013, lucrători din cadrul compartimentului de Combatere a Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi l-au filat pe un bărbat de 44 de ani din Galaţi pe care-l bănuiau că s-ar ocupa de contrabandă şi în final au cerut autorizaţie de percheziţie la domiciliul acestuia.

Pe 5 august, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi cu sprijinul lucrătorilor din cadrul compartimetului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi au făcut o percheziţie la domiciliul lui M. D., din municipiul Galaţi. Au găsit 73.020 de ţigarete (3.651 de pachete) de diferite mărci şi cantitatea de 121,5 litri de alcool ambalat în diferite recipiente pentru care cetăţeanul respectiv nu avea documente de provenienţă.

Întrebat despre provenienţa acestora, bărbatul a declarat că a colectat ţigaretele de la diferite persoane dintr-o piaţă a municipiului Galaţi, iar alcoolul l-a achiziţionat din localitatea Nicoreşti, judeţul Galaţi, în scopul revânzării acestora la un preţ mai mare şi a obţine astfel un profit.

Poliţiştii de frontieră au ridicat ţigările, în valoare de 29.389 lei şi alcoolul în valoare de 1.611 lei în vederea confiscării şi un număr de şapte cuţite în vederea continuării cercetărilor întocmind bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite