Copilă de 10 ani accidentată în timp ce se plimba cu bicicleta. Şoferul vinovat era beat şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 31 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce acroşat cu maşina o fetiţă de 10 ani şi a plecat mai departe, abandonând-o la locul accidentului.

Pe 29 octombrie, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe D.J. 240, conducătorul auto implicat în acesta părăsind locul faptei.

”Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că o minoră de 10 ani care circula cu bicicleta în localitatea Slobozia Corni a fost acroşată şi accidentată de un autoturism care nu a rămas la locul producerii evenimentului rutier”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Victima a fost condusă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, la scurt timp poliţiştii identificându-l pe şoferul vinovat, în persoana unui bărbat de 31 ani. La testarea cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului vinovat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite