Copil rănit după ce o şoferiţă beată a trecut pe roşu şi a provocat un carambol rutier într-o intersecţie din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Traian şi Basarabiei, în ziua de 29 august. În impact au fost implicate trei autoturisme. Şoferiţa vinovată de producerea accidentului avea o alcoolemie de 0,11 la mie.

O fetiţă în vârstă de 10 ani a fost rănită în urma unui accident petrecut, pe 29 august, la intersecţia străzilor Traian şi Basarabiei din municipiul Galaţi. 

Copila a fost transportată la spital, iar medicii spun că deşi a suferit o serie de leziuni, viaţa ei nu este în pericol.

Potrivit primelor cercetări făcute de poliţiştii rutieri, un autoturism condus de o şoferiţă aflată sub influenţa alcoolului ar fi trecut pe roşu şi s-a ciocnit în mijlocul intersecţiei (zona Baia Comunală) cu un autoturism care traversa zona pe culoarea verde a semaforului. 

În urma coliziunii, autoturismul care circula regulamentar a ricoşat într-o altă maşină, aflată în mers. Toate cele trei maşini implicate au fost avariate.

Şoferiţa care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,11 mg/l în aerul expirat, însă ceilalţi doi şoferi (care au fost şi ei testaţi cu aparatul Drager) nu erau băuţi.

Poliţiştii de la Rutieră au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite