Bilanţul cumplitului accident de la intersecţia DN2B şi DN25 a ajuns la trei morţi. Unul dintre răniţi a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iniţial, în urma impactului violent dintre un autoturism şi autobetonieră, fuseseră înregistraţi doi  morţi şi doi răniţi. Rănitul decedat ulterior s-a zbătut mai multe zile între viaţă şi moarte. Urmare a lungului şir de accidente rutiere grave petrecute în amintita intersecţie, autorităţile de la Galaţi au decis, în regim de urgenţă, să resistematizeze zona, lucru care s-a şi finalizat, pe 31 august.

Cumplitul accident petrecut pe 26 august pe rzaza localităţii Şendreni, din judeţul Galaţi (la intersecţia DN2B cu DN25) a ajuns la un bilanţ înfiorător: 3 morţi.

Unul dintre cei doi bărbaţi răniţi grav a decedat, după trezi zile de chinuri, la Spitalul de Urgenţă.  Medicii au spus că au făcut tot ceea ce a fost omeneşte posibil (inclusiv mai multe intervenţii chirurgicale complicate) pentru a-l salva pe pacientul în vârstă de 55 de ani, însă leziunile pe care acesta le-a suferit au fost cumplite şi în cele din urmă au dus la deces.

Celălalt rănit din accident, un bărbat în vârstă de 35 de ani, este în continuare în stare gravă şi a fost transferat, sâmbătă, la o unitate medicală din Bucureşti.

Reamintim că, luni, 26 august, o maşină în care se aflau patru persoane a fost lovită de o betonieră, la intersecţia DN25 cu DN 2B. În urma impactului extrem de violent dintre cele două vehicule, şoferul autoturismului,un bărbat de 32 de ani, care nu a acordat prioritate, a decedat pe loc. De asemenea, un adolescent de 16 ani, pasager,  a fost declarat decedat de cadrele medicale, după ce resuscitarea nu a reuşit. 

Urmare a lungului şir de accidente rutiere grave petrecute în amintita intersecţie, autorităţile de la Galaţi au decis, în regim de urgenţă, să resistematizeze zona. Reprezentanţii IPJ Galaţi au anunţat că Serviciul Rutier a avizat favorabil propunerea din data de 29 august a Secţiei Drumuri Naţionale Galaţi, pentru resistematizarea intersecţiei DN25 cu DN 2B, în localitatea Şendreni din judeţul Galaţi.

Lucrările propriu-zise au început pe 30 august, iar pe 31 august au şi fost finalizate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite