Ce stimulente financiare vor primi angajaţii din spitalele din Galaţi. Bugetul total a fost deja aprobat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Galaţi a decis ca 46 de angajaţi din spitalele subordonate să primească stimulente financiare în plus faţă de salariu. Câte 16 sunt de la Spitalul Judeţean şi de la Infecţioase, opt de Spitalul TBC, iar şase de la Spitalul Târgu Bujor.

Consiliului Judeţean Galaţi decis, în şedinţa ordinară din 26 mai 2020, să aloce un buget special pentru stimulente financiare pentru personal medical şi de specialitate din cadrul celor patru spitale din subordinea instituţiei.

Conform documentelor aferente (fiecare spital are o HCJ distinctă) vor primi bani în plus faţă de salariu 16 angajaţi din cadrul personalului medical şi personalului de specialitate de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”, alţi 16 din cadrul personalului de specialitate de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase “Sf. Cuvioasa Parascheva” şi opt din cadrul personalului medical şi de specialitate de la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Toţi aceştia vor beneficia de stimulente în cuantum brut lunar de 1.500 lei pentru drepturile salariale aferente lunilor mai şi iunie ale anului 2020, însă numele lor va fi stabilit, după o evaluare de activitate, de către managerul fiecărui spital în parte, cu avizul consiliului de administraţie al unităţii medicale.

De asemenea, şase angajaţi din cadrul personalului medical superior de la Spitalul Orăşenesc Tg. Bujor (unde actualul preşedinte al CJ a fost manager în urmă cu câţiva ani) vor primi suplimente în cuantum brut lunar de 2.000 lei, începând cu drepturile salariale ale lunii mai şi până la finele anului 2020.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite