Cât scoate un şofer din buzunar dacă blochează accesul la un garaj sau parchează pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali din Galaţi au aplicat amenzi usturătoare celor care au considerat că pot face ce vor în trafic sau spaţiul public.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Locală Galaţi l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 700 de lei pe un bărbat din Galaţi, S.M., care a parcat voluntar autoturismul pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi,  în faţa unei instituţii de pe strada Domnească.

Cu amendă s-a ales şi un şofer care a blocat accesul la un garaj. ”Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei şi 3 puncte de penalizare pe numitul S.E., de 38 ani, din Galaţi, care a staţionat voluntar cu autoturismul, în dreptul unui garaj, situat în spatele unui bloc de pe strada Brăilei, blocând accesul la acesta”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi..

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Locală l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, pe un bărbat de 47 de ani, S.N., din Galaţi, care a fost depistat circulând cu un atelaj hipo pe bulevardul Dunărea, murdărind astfel căile de circulaţie.

De asemenea, poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 5 l-au depistat în zona staţiei bus ”Bariera Traian”, pe un bărbat de 30 de ani, M.N., din Galaţi, în timp ce îşi plimba câinele de companie rasa ”bull terrier”, fără a avea botniţă. Cel în cauză s-a ales cu o amendă în cuantum de 300 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite