Cabinetele medicale sunt scoase la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

241 de cereri din partea medicilor gălăţeni s-au înregistrat până în acest moment pentru cumpărarea unor astfel de spaţii

Municipalitatea gălăţeană mai deţine în jur de 168 de cabinete în care îşi desfăşoara activitatea medicii de familie sau cei de specialitate. Toate aceste spaţii vor putea fi achiziţionate de cadrele medicale. Preţul pentru care se vinde un astfel de cabinet este de 1.693 de lei.


„Eu doresc ca în cel mai scurt timp să scap de toate aceste cabinete pentru a ajuta în acest fel şi personalul medical să aibă spaţii unde să-şi desfăşoare activitatea. În ultimul timp am vândut deja 22 de cabinete şi mai avem în administrare alte 168. În general doi medici activează în fiecare spaţiu de acest tip", a declarat primarul Dumitru Nicolae.


Şeful primăriei a recunoscut că prin aceste acţiuni se va reuşi şi atregarea unor sume de bani suplimentare la bugetul municipiului. „S-au încasat până acum în jur de 775.000 lei din acest tip de acţiuni şi mai avem de încasat 917.000 lei", a mai declarat Dumitru Nicolae.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite