Bătrân lovit şi jefuit în plină stradă. Agresorul i-a furat o sumă modică, fiind ulterior arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani a fost arestat preventiv de Judecătoria Tecuci pentru tâlhărie, după ce a deposedat prin violenţă doi bătrâni de banii pe care îi aveau asupra lor.

Pe 18 iunie, un bărbat de 66 ani, din municipiul Tecuci, a sesizat telefonic Poliţia cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa spre domiciliul său de pe strada Gheorghe Petraşcu, în spatele unui bloc, o persoană necunoscută i-a smuls de pe umăr o borsetă în care avea suma de 300 de lei.

”În urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii l-au identificat pe cel bănuit că ar fi comis această faptă, în persoana unui tânăr de 23 ani, din comuna Brăhăşeşti, prejudiciul creat fiind recuperat parţial”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi

Ulterior, oamenii legii au aflat că acesta ar mai fi tâlhărit, pe 16 iunie, un bărbat de 80 de ani, tot din municipiul Tecuci, pe care l-ar fi deposedat prin violenţă de suma de 100 de lei, în timp ce se deplasa pe strada Libertăţii din localitate.

Tânărul a fost reţinut iniţial, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind ulterior arestat preventiv de Judecătoria Tecuci. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru tâlhărie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite