Avalanşă de şoferi băuţi depistaţi în trafic. Un bărbat avea o alcoolemie de 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce au fost surprinşi băuţi în trafic de poliţişti, unul dintre aceştia fiind aproape în coma alcoolică.

Pe 31 decembrie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Munteni au oprit în trafic pentru control, pe D.J. 240, un autoturism condus de un bărbat de 26 ani, din localitate.

”Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pe 2 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Bujor au depistat un bărbat de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eremia Grigorescu, aflându-se sub influenţa alcoolului. Testarea şoferului cu alcooltestul a revelat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice şi stabilirea alcoolemiei.

O zi mai târziu, o patrulă din cadrul secţiei 3 Poliţie Galaţi a oprit pentru control, pe strada Barboşi, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 ani, din municipiul Galaţi. La testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice şi stabilirea concentraţiei de alcool din sânge.

Poliţiştii au deschis dosare penale în toate cele trei cazuri pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite