Amendă usturătoare încasată de proprietarul unui restaurant care funcţiona ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au constatat că restaurantul desfăşura activităţi comerciale, cu toate că nu avea autorizaţie eliberată de Primăria municipiului Galaţi.

În urma unui control efectuat la o societate comercială cu punctul de lucru pe strada Siderurgiştilor din Galaţi, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale au constatat că în locaţia respectivă se desfăşurau activităţi comerciale (restaurant), fără a deţine autorizaţie eliberată de Primăria Municipiului Galaţi.

”Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform prevederilor Legii 12/1990”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

În urma verificărilor efectuate la un imobil situat în Galaţi, pe strada Marinei, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal au constatat că au fost executate lucrări de construcţii fără autorizaţie, constând în amplasarea de containere pe platformă betonată. Proprietarul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei şi s-a dispus intrarea în legalitate, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, actualizată.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite