Accident rutier grav în centrul oraşului Galaţi. O maşină „nervoasă” s-a făcut praf, iar şoferul a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă importantă din municipiul Galaţi. Şoferul unei maşini Toyota model sport a rămas încarcerat după ce izbit violent un stâlp din beton.

Accident rutier violent în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă din zona centrală a municipiului Galaţi.  

Două maşini (un Renault şi o Toyota model sport) au fost avariate serios şi o persoană a fost rănită în urma unei tamponări în urma căruia unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un stâlp din beton.

Potrivit datelor furnizate de plt.major Dan Ionaşcu, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, accident rutier s-a produs la intersecţia dintre strada Domnească şi strada Radu Negru.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o ambulanţă SMURD şi două autospeciale. Acolo a fost găsită o victimă încarcerată în autoturismul Toyota. 

După extragerea victimei încarcerate, aceasta a fost transportată la ambulanţa SMURD, pentru că prezenta un posibil traumatism toracic şi răni multiple în zona feţei, mai apoi victima a fost transportată de urgenţă la  Spitalul „Sf. Andrei” din Galaţi. 

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili  circumstanţele în care a avut loc evenimentul rutier.  primele iformaţii ar fi legate de faptul că autoturismul Toyota avea o viteză foarte mare.:

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite