Accident rutier cu trei victime pe DN2B, la Movileni. În carambol au fost implicate mai multe autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la locul accidentului de la Movileni Galaţi FOTO GSDF
Imagine de la locul accidentului de la Movileni Galaţi FOTO GSDF

Vinovat de producerea accidentului este un şofer gălăţean în vârstă de 45 de ani, care a generat ciocnirea în lanţ din cauza neatenţiei în trafic. Victimele accidentului au fost duse la spital.

Coliziune în lanţ, pe 20 iulie, pe DN2B, pe raza localităţii Movileni (la circa cinci kilometri de oraşul Galaţi). Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 18,00, pe sensul de mers dinspre Galaţi spre Tecuci, atunci când trei maşini s-au izbit în momentul în care una dintre acestea (cea din faţă) a oprit pentru a putea vira către stânga.

În spatele amintitei maşini a oprit un autoturism condus de o femeie de 36 de ani, din Şendreni (judeţul Galaţi), însă maşina acesteia a fost izbită din spate de un autoturism care venea în viteză şi, pe fondul neatenţiei şoferului în vârstă de 45 de ani, nu a mai putut opri la timp.

Maşina femeii a fost proiectată în maşina oprită în faţa sa, iar în urma acestui carambol s-a produs rănirea a trei persoane din primul autoturism: o bătrână de 81 de ani şi doi adolescenţi de 16 şi 14 ani. Cele trei victime au fost duse la spital, dar sunt în afara oricărui pericol.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite