VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014. Culmea campaniei electorale: şefii PSD acuză opoziţia că-l afişează pe Victor Ponta în Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Focşani, consiliul local a adoptat o hotărâre prin care afişajul electoral este interzis, fiind stabilite doar şase locuri unde partidele îşi pot face campanie la alegerile prezidenţiale 2014.

Liderii PSD Focşani au organizat astăzi o conferinţă de presă în care şi-au arătat îngrijorarea faţă de faptul că hotărârea consiliului local privind afişajul electoral la alegerile prezidenţiale 2014 nu este respectată.

Şeful de campanie al PSD pe Focşani, Cătălin Vrabie, dar şi primarul Decebal Bacinschi, prezent în premieră la o conferinţă de presă a formaţiunii din care face parte au menţionat că în ultimele zile afişe cu candidatul Victor Ponta au fost lipite în mai multe locuri din municipiu inclusiv pe pubele de gunoi, punând acţiunea pe seama celor din opoziţie, care vor astfel să discrediteze ideea de oraş curat.

Adică cei de la ACL lipesc afişe cu Victor Ponta pentru ca oamenii să spună că PSD nu respectă hotărârea de consiliu local.

image

„În cadrul acestui proces electoral, la materiale electorale au acces foarte mulţi membri ai PSD. Probabil, există această posibilitate, a fabricării unor afişe, a copierii color. Noi am avut discuţii cu echipele noastre şi oamenii noştri ştiu că nu au voie să lipească afişe în oraş.  Cei din opoziţie să fi lipit afişe cu candidatul PSD în oraş”, a spus Cătălin Vrabie.

Primarul Decebal Bacinschi a menţionat că până în prezent nu s-a întrecut măsura cu lipirea ilegală de afişe şi din această cauză nici nu s-au dat amenzi.

Mai puteţi citi:

FOTO Campania electorală prin afişaj, interzisă prin lege în Focşani. Oraşul este însă împânzit de afişele puterii

Aleşii locali focşăneni au hotărât aseară, la aproape două săptămâni de la debutul campaniei electorale, să interzică afişajul electoral în toate locurile, cu excepţia celor şase locuri amenajate în oraş pentru acest lucru.

Alegeri prezidenţiale 2014. În oraşul cu afişaj electoral interzis, doar Victor Ponta este permis. Primarul Bacinschi: „sensurile giratorii nu sunt la Primărie“

Începând de astăzi, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, zâmbeşte de pe panouri uriaşe ridicate în toate sensurile giratorii de la ieşirea din Foşani, deşi săptămâna trecută primarul PSD Decebal Bacinschi a iniţiat o hotărâre de consiliu local prin care a interzis orice fel de afişaj electoral în Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite