Un bărbat şi-a pierdut portofelul cu bani în hărmălaia de la sărbătoarea oraşului. Cine au fost cei care i-au readus omului zâmbetul pe buze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întâmplarea s-a petrecut la Zilele Municipiului Adjud
Întâmplarea s-a petrecut la Zilele Municipiului Adjud

În portofel se afla o sumă mare de bani, dar şi carduri bancare, alte documente importante, pe care păgubitul ş le-a primit înapoi.

Doi jandarmi din cadrul Jandarmriei Vrancea au găsit un protofel în timpul misiunii lor de asigurare a ordinii şi liniştii publice la sărbătoarea Municipiului Adjud, de pe stadion.

Cei doi jandarmi, în prezenţa unui martor asistent, au verificat conţinutul portofelului, iar în interiorul acestuia au găsit suma de 773 lei, cartea de identitate, permisul de conducere, cardul de sănătate cât şi 3 carduri bancare, toate pe numele proprietarului.

"Jandarmii au desfăşurat activităţi specifice pentru identificarea proprietarului, având în vedere faptul că în zonă se aflau foarte multe persoane, în aproximativ 30 de minute, proprietarul a fost identificat, constatând că este vorba de  Gheorghiţă L. domiciliat în oraşul Adjud. Proprietarul  a precizat faptul că toate bunurile îi aparţin, acest lucru reieşind şi din documentele aflate în interiorul portofelului. Acesta a  mai precizat faptul că nu lipseşte niciun ban, de asemenea acesta şi-a dat seama că îi lipseşte portofelul, doar în momentul în care a fost abordat de către jandarmi. Bunurile i-au a fost predate proprietarului pe bază de proces verbal, în final acesta mulţumind jandarmilor pentru vigilenţa şi modul în care au acţionat", potrivit Compartimentului Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Jandarmeriei Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite