Tânărul alungat de Guvernul Grindeanu, pentru că a colaborat cu tehnocratul Cioloş, a devenit consilierul premierului Tudose. „Este o onoare care nu se refuză“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Botan, în vârstă de 30 de ani, originar din Focşani, a lansat în 2012 un site de recrutare în administraţie, PublicJob.ro, prima platformă de acest gen din România.

Cristian Botan, originar din Focşani, a fost angajat prima dată în Guvern de fostul premier Victor Ponta, după ce tânărul i-a trimis o scrisoare deschisă la Guvern, în care îşi oferea serviciile.

În anul  2012 acesta a lansat PublicJob, o platformă online care, pentru prima oară în istoria administraţiei din România,  centraliza angajările din sectorul public, într-un efort menit să aducă mai multă transparenţă şi mai mult profesionalism, devenind cea mai utilizată platformă guvernamentală.

Munca focşăneanului a fost apreciată inclusiv de guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloş, care a considerat că face o treabăfoarte bună. În primăvara acestui an însă, Cristian Botan a primit vestea că a fost concediat de Executivul condus de Sorin Grindeanu.

Săptămâna trecută însă, tânărul a avut o întâlnire cu actualul prim-ministru Mihai Tudose, materializată fericit pentru focşănean.

"La începutul săptămânii trecute am avut oportunitatea unei întâlniri cu prim-ministrul Mihai Tudose, în care i-am prezentat eforturile din ultimii ani şi paşii de urmat în direcţia dezideratului unei administraţii adaptate tehnologiei timpurilor noastre. Premierul a avut ideea de-a mă alătura echipei domniei sale în calitate de consilier. Cineva spunea că „omul are o singură patrie; restul sunt ţări”. Pentru mine, a lucra pentru propria patrie este o onoare care nu se refuză. Îi mulţumesc prim-ministrului pentru încredere şi vă mulţumesc dumneavoastră pentru susţinerea de care m-am bucurat în Guvern şi în afara acestuia", a scris pe pagina sa de Facebook Cristian Botan.

Citiţi şi

Cristi Botan, omul adus de Victor Ponta în Guvern, este din Focşani

Tânărul care a creat un site de recrutare şi a fost adus în Guvern de Ponta, dat afară de Guvernul Grindeanu

Cinci metode prin care se fraudează angajările în sistemul bugetar: mărturia tânărului dat afară de Guvernul Grindeanu

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite