Liceeni de la Colegiul "Valeriu D. Cotea" din Focşani, rezultate meritorii la Concursul Tehnic organizat de Facultatea de Inginerie din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul a avut loc la Galaţi, la Facultatea de Inginerie
Concursul a avut loc la Galaţi, la Facultatea de Inginerie

Facultatea de Mecanică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galati, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, a organizat ediţia a V-a a Concursului Tehnic „Mihai Honorius Teodorescu” pentru elevii din filiera tehnologică.

Astăzi, la Universitatea Dunărea de Jos a avut loc Concursul Tehnic „Mihai Honorius Teodorescu”, organizat de Facultatea de Inginerie, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Galaţi şi cu Asociaţia Absolvenţilor de Mecanică din municipiul de pe Dunăre.

Vrancea a fost reprezentată la concurs şi de patru elevi ai Colegiului Tehnic "Valeriu D. Cotea", de la clasele a XI-a şi a XII-a. Elevul Costel Postolache, s-a clasat pe primul loc la clasa a XI-a, iar Marius Lepădat şi Nicolae Călăgăroiu au luat premiul II, respectiv menţiune, la secţiunea rezervată elevilor de clasa a a XII-a. Sebastian Pricop a obţinut diplomă de participare.

Liceenii focşăneni au fost însoţiţi la concurs de directorul Colegiului "Valeriu D. Cotea", Remus Paraschiv şi de inginerul Ştefan Vlad.  În total, în concurs au participat 170 de elevi.

Concursul de la Galaţi este dedicat regretatului profesor Mihai Honorius Teodorescu, care a fost şi rămâne o personalitate academică impresionantă. În calitate de şef de catedră, prorector şi rector, a iniţiat o serie de colaborări internaţionale, Facultatea de Mecanică fiind prima beneficiară a programului Tempus în România.
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite