FOTO VIDEO Vânătorii şi pescarii au petrecut până în zori, cu bucate vânătoreşti şi muzică bună, la balul lor. Politicienii nu au lipsit de la distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tortul de la petrecere
Tortul de la petrecere

La petrecerea care a durat până sâmbătă dimineaţa, în zori, au participat câteva sute de membri vânători şi pescari sportivi din Vrancea.


Vânătorii şi pescarii sportivi din Vrancea, fie membri ai AJVPS, fie de la fondurile private, au organizat vineri seara cea de-a doua ediţie a Balului Vânătorilor şi Pescarilor Vrânceni, petrecere care a avut loc la restaurantul Laguna din Focşani.

Evenimentul a adunat câteva sute de persoane, printre participanţi fiind prezenţi reprezentanţi ai vieţii politice, şefi de administraţie publică, şefi de instituţii. În rândul acestora s-a aflat primarul Cristi Misăilă, cunoscut ca vânător pasionat, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Ionel Cel Mare, şefi de ocoale silvice, oameni de afaceri locali.

Meniul a fost unul, aşa cum era de aşteptat, cu specific vânătoresc, cu pastramă de cerb, salam de căprioară, salam de fazan, cârnaţi şi pastramă de mistreţ, file de lup de mare, ceafă haiducească, , platouri cu şorici şi babic etc.

Atmosfera a fost întreţinută de formaţia Holograf, Alin Oprea-Talisman , Lauda Lavric, Ansamblul Folcloric Tara Vrancei, o trupă de cabaret din Constanţa, evenimentul fiind prezentat de Sorin Francu.

Surpriza serii a fost un tort spectaculos, aplaudat îndelung de participanţi.

Participanţii au participat şi al o tombolă, marele premiu fiind o armă de vânătoare Beretta A300 Outlander, oferită de compania Beretta România

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite