FOTO VIDEO Accident cumplit pe E85. O mamă şi copilul ei în vârstă de 7 ani au murit, striviţi între fiarele maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În accidentul care a avut loc în jurul orei 12.35 au fost implicate trei maşini, respectiv un tir, o dubă şi un autoturism Seat.

La trei săptămâni de la cel mai grav accident din Vrancea din ultimii zece ani, când şi-au pierdut viaţa şase persoane, astăzi un alt accident grav a avut loc pe E85, în localitatea Pufeşti.

Două persoane, mamă şi fiu, şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau, o dubiţă, s-a izbit violent de un tir. Alte patru persoane aflate în aceeaşi maşină au ajuns la spital cu răni mai mult sau mai puţin grave.

Imediat s-au deplasat la faţa locului trei echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu o autospecială descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stins incendii, cât şi două ambulanţe din cadrul SAJ Vrancea.

image

"În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, au fost identificate şase persoane, aflate în autovehiculul înmatriculat în judeţul Suceava, două dintre acestea încarcerate pe scaunul din dreapta faţă. Din nefericire, ambele, o femeie în vârstă de 43 ani şi copilul ei, în vârstă de 7 ani, au suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi au fost declarate decedate de medicul de pe ambulanţa SAJ. Pompierii militari au intervenit cu accesoriile din dotarea autospecialei pentru scoaterea trupurilor neînsufleţite dintre fiarele autovehiculului. Paramedicii au preluat un bărbat, în vârstă de 23 ani, politraumatizat, în stare de semi-conştienţă, pe care l-au transportat, după acordarea îngrijirilor medicale, la Camera de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Municipal Adjud. Alte trei persoane, dintre care un bărbat, în vârstă de 54 ani şi doi copii, unul de 6 iar celălalt de 14 ani, au fost transportaţi de ambulanţele SAJ la aceeaşi unitate spitalicească", a precizat lt. Cristina Duţă, purtător de cuvânt ISU Vrancea.

image

Alte trei persoane se aflau în celelalte două autovehicule implicate în accidentul rutier. Din fericire, şoferul autotrenului înmatriculat în Polonia şi cele două femei din autoturismul cu numere de Vrancea nu au suferit leziuni care să le pună viaţa în pericol.

image

Au fost asistaţi de echipajele medicale, dar, deoarece starea de sănătate era în parametri normali, au refuzat transportul la spital.

image

Totodată, echipajul de pe autospeciala de lucru cu apă şi spumă a acţionat pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma coliziunii.

Traficul rutier în zonă a fost blocat minute în şir, iar poliţia se află la faţa locului.

image
FocşaniPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite