Focşaniul se umple de containere unde localnicii pot dona haine pentru săraci. Programul "Garderoba Socială", lansat în ultima săptămână de campanie electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul este o iniţiativă a Primăriei Focşani, care se derulează în colaborare cu Arhiepiscopia Buzăului şi CUP Salubritate.

Primăria Focşani a lansat astăzi un nou program social, pe care l-a denumit "Garderoba Socială". de fapt o denumire copiată după alte proiecte din ţară, prin care de astăzi  focşănenii pot dona haine familiilor cu o situaţie financiară precară prin intermediul unor containere special amenajate şi instalate deocamdată în Cartierul Gară.

"Programul "Garderobă Socială" este o iniţiativă a Primariei în colaborare cu Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei şi CUP Salubritate, prin care cetăţenii pot dona haine, încălţăminte şi lenjerii de pat pentru a putea fi refolosite. Primele 8 containere au fost deja montate în cartierul Sud, urmând să instalăm încă 32 în celelalte zone ale oraşului", a anunaţat primarul Cristi Misăilă pe pagina de Facebook.

image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite