Cine este tânărul care s-a electrocutat mortal în timp ce îşi făcea un selfie. El tocmai finalizase studii universitare la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Şuteu avea doar 22 de ani  FOTO: Facebook
Teodor Şuteu avea doar 22 de ani  FOTO: Facebook

Întâmplarea a avut loc miercuri dimineaţa, în jurul orei 4.00, în Gara Focşani. Un al doilea tânăr a scăpat ca prin minune cu viaţă.

Tânărul de 22 de ani, care şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, în timp ce îşi făcea un selfie pe un vagon de marfă, era din Focşani.

El se numeşte Teodor Şuteu şi este fiul unui militar de la Brigada 282 Infanterie Mecanizată. Teodor finalizase în această vară studiile universitare la Londra, cu note foarte mari şi se pregătea de master.

Părinţii, care mai au o fată, erau foarte mândri de el şi îi prevedeau o carieră strălucită, după cum ne-au declarat colegii caporalului.

FOTO: Facebook Florin Şuteu

suteu

Aceştia au transmis pe pagina de Facebook un mesaj de condoleanţe. „Cu profund regret, colectivul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”, deplânge dispariţia fulgerătoare din viaţă a fiului colegului nostru, caporal Florin ŞUTEU şi suntem alături de familia greu încercată în aceste momente de tristeţe şi adâncă suferinţă. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace printre aleşii săi, iar familiei îndurerate, putere pentru a trece peste această despărţire grea. Sincere condoleanţe!”

Din informaţiile oferite de IPJ Vrancea, în această dimineaţă, în jurul orei 4.00, doi tineri s-au urcat pe tren pentru a-şi face selfie. Unul dintre ei, în vârstă de 24 de ani, a scăpat cu arsuri minore la mână, însă tânărul de 22 de ani a decedat. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost informaţi despre incident de impiegatul de mişcare.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite