Candidatul Laurenţiu Roşca Ţigăeru renunţă la funcţia de secretar de stat pentru postul de deputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalul urmează să fie numit în funcţia de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu.

Cu doar câteva zile înainte de debutul campaniei electorale, candidatul USL Vrancea în Colegiul 5 Deputaţi, Laurenţiu Roşca Ţigăeru, a primit un cadou din partea Guvernului României.

Acesta a fost numit președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, instituţie care gestionează programul Rabla, funcţie care are rang de secretar de stat.  Spune că nu a primit până acum nici un document oficial din partea executivului.

„Eu am depus cv, dar nu am primit înştiinţare cu privire la data când voi prelua funcţia. Este o provocare pentru mine această funcţie, având în vedere că am lucrat numai în mediul privat", ne-a spus Laureţiu Roşca Ţigăeru.

Acesta ne-a mai precizat că noua demnitate nu-l încurcă în planurile sale electorale legate de candidatura din Colegiul 5, dar că în cazul în care va fi ales deputat va trebui să renunţe la una din funcţii.

„Dacă vori fi ales deputat, în 30 de zile va trebui să aleg ce funcţie prefer.  Voi opta pentru funcţia de deputat", ne-a mai declarat Laurenţiu Roşca Ţigăeru.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite