Bărbatul care și-a înfometat copilul și îl bătea zilnic și-a distrus brățara de monitorizare electronică

0
Publicat:

Judecătorii din Focșani au refuzat însă arestarea sa preventivă. Brățara de monitorizare îi fusese aplicată ca urmare a unui ordin de protecție emis în urmă cu o săptămână  de către Judecătoria Focșani.

Brățară de monitorizare FOTO: EPA-EFE
Brățară de monitorizare FOTO: EPA-EFE

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Focșani, și-a distrus brățara de monitorizare electronică care-i fusese aplicată de polițiști, în urma instituirii unui ordin de protecție emis în urmă cu o săptămână.

În urma semnalului de alertă, polițiștii au mers la fața locului și l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore. El a fost prezentat joi seara, instanței de judecată, cu propunerea de arest preventiv, însă judecătorii nu au considerat că este așa de grav gestul său și au decis să-l plaseze sub control judiciar.

Bărbatul s-a ales cu ordin de protecție și brățară de monitorizare după ce și-a înfometat și bătut repetat fiul în vârstă de 13 ani.

Copilul locuia cu tatăl său, după ce părinții s-au despărțit iar mama a plecat în străinătate. Femeia a revenit însă în țară, iar copilul i-a povestit toate cele îndurate, motiv pentru care tatăl agresor a fost dat pe mâna poliției.

„Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se astfel existenţa unui risc iminent, motiv pentru care împotriva bărbatului s-a emis Ordinul de Protecţie Provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. Imediat i-a fost aplicat și un dispozitiv de supraveghere cu brăţară electronică, bărbatul fiind cercetat pentru violenţă în familie și rele tratamente aplicate minorului”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite