Animale arse de vii într-un incendiu la Străoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grajdul cu animale a ars complet
Grajdul cu animale a ars complet

Potrivit pompierilor, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la un echipament electric de iluminat defect.

Un incendiu produs aseară într-un adăpost de animale din comuna Străoane a provocat moartea unui cal şi a unui viţel, dar şi distrugerea în totalitate a grajdului.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a deplasat la faţa locului un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri, pompierii militari acţionând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Străoane.

Focul s-a extins şi la locuinţa unui vecin, dar pagubele au fost limitate de intervenţia pompierilor.

Sediul Primăriei Negrileşti a ars din temelii

„În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta la un adăpost de animale, aflat în gospodăria numitei Maria P., dar şi la o locuinţă, construită în apropierea acestuia, proprietatea numitului Marius C. În urma incendiului au ars adăpostul de animale, confecţionat din lemn şi paiantă cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de cca. 70 mp, un cal şi un viţel, cât şi cca. 50 mp din acoperişul locuinţei, confecţionat din lemn cu învelitoare din carton bituminos şi pereţii mansardei, confecţionată din paiantă şi scândură, pe o suprafaţă de cca. 30 mp", a precizat lt. Cristina Duţă, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la un echipament electric de iluminat defect, neizolat ori amplasat necorespunzător.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite