VIDEO Piromanul care a incendiat trei autoturisme, trimis în judecată pentru distrugere. Bărbatul şi-a recunoscut vina în faţa instanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Udrescu, în vârstă de 22 de ani, din Craiova, a fost arestat în luna ianuarie pentru distrugere. Bărbatul este acuzat că a a incendiat trei autoturisme, iar unul dintre autovehicuele distruse aparţine soţiei celui mai bun prieten.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost filmat de camerele de supraveghere când a mers cu un taxi într-o staţie peco din apropiere, de unde a cumpărat un litru de benzină. La câteva minute a fost filmat când se apropie de maşină, aruncă benzină pe ea şi îi dă foc. Incendiul s-a exstins imediat şi a cuprins alte două autototurisme. „Eu m-am certat cu el anul trecut în luna decembrie, acum mi-a incendiat maşină. Focul s-a extins imediat şi au mai ars alte două autoturisme. Era cel mai bun prieten al meu, însă prietenii nu sunt întotdeauna prieteni. A recunoscut la poliţie tot ce a făcut“, a povestit Alexandru Negreţ, unul dintre păgubiţi. 

VIDEO

Bărbatul a fost arestat pentru ultraj 

Oamenii legii au reuşit imediat să îl identifice pe autor în baza imaginilor suprinse de camerele de supraveghere şi l-au reţinut, iar ulterior a fost arestat pentru distrugere. Prejudiciul a fost stabilit undeva la 25.000 de euro.

Răzvan Udrescu a fost trimis în judecată pentru distrugere, iar dosarul a fost înregistrat la rol la Judecătoria Craiova. Inculpatul şi-a recunoscut vina în faţa instanţei, iar pe data de 29 martie magistraţii au decis ca acesta să rămână în continuare în arest preventiv.

Bărbatul care i-a incendiat maşina soţiei celui mai bun prieten a mai fost condamnat în anul 2016 la la doi ani şi nouă luni de închisoare, pedeapsă care cuprinde şi una mai veche, de un an de închisoare cu suspendare, primită într-un dosar de furt.  A fost eliberat condiţionat pe data de 28 septembrie 2017 din spatele gratiilor.    

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite